Home
Home

Aanmelden
Aanmelden

Links
Links

Nieuws & Updates
Nieuws

laatste update
22-11-2010

Home   Login   Contact   Disclaimer   Help  
 
deFamilieAgenda aanbevelen


  niet aangemeld    
deFamilieAgenda - Links

MAMcoaching

Voor moeders die de juiste balans zoeken
Tussen werk en privé
Tussen schuldgevoel en ontspanning
Tussen energie en stress
Om keuzes te maken die goed voelen bij de levensfase waarin je nu als moeder zit
MAMcoaching
Malaria No More Nederland

Malaria No More! Nederland

Malaria No More! Nederland is een Nederlandse stichting die zich ten doel stelt een bijdrage te leveren aan de preventie en behandeling van malaria. Daarin werkt zij nauw samen met Malaria No More in Amerika, Canada en Groot-Britannië.

Malaria No More! implementeert niet zelf malariaprojecten maar werkt daartoe samen met Nederlandse en Afrikaanse implementatiepartners die zichzelf bewezen hebben op het gebied van malariabestrijding. Malaria No More! werft fondsen om dergelijke effectieve malariaprojecten te financieren en spoort de publieke en private sector als ook burgers aan om hetzelfde te doen door Malaria No More! te steunen.

 

   

InnerHeart

Hoe kun je kinderen bewust en positief, vanuit je hart begeleiden?

De sleutel hiervoor is de sleutel naar je eigen hart! InnerHeart biedt inspiratie & coaching voor Liefdevol Ontspannen Ouderschap.

Coaching voor moeders, ouders, individueel maar ook samen. Mbt je eigen ontwikkeling, je ouderschap en/of je relatie onderling. En inspiratiesessies over opvoeden en kinderen begeleiden, bijvoorbeeld via hun tekeningen.

Vrolijke Mama's Vrolijke Mama's, de site met tips, aanbiedingen én inspiratie. Voor en door moeders! En elke week spot Vrolijke Mama's de leukste webshops en trends!
Mams@Work

MamsatWork

MamsatWork is een platform gecreeërd vóór en dóór vrouwen die naast hun gezinsleven ook hebben gekozen voor een carrière, of hun eigen ontwikkeling. Moeders die het fijn vinden om zich te blijven ontwikkelen naast hun gezin, omdat zij financieel onafhankelijk willen zijn, omdat zij graag anderen willen bijstaan òf omdat zij nu eenmaal 'bezige bijen' zijn.
Winkelen met een goed doel

Winkelen met een goed doel

Winkelen bij uw vertrouwde webshop en tegelijkertijd één van de goede doelen steunen! U betaalt bij de webshops niets extra, een klik op uw webshop en op uw goede doel bij WinkelenMetEenGoedDoel.nl is alles wat u hoeft te doen.