Home
Home

Aanmelden
Aanmelden

Links
Links

Nieuws & Updates
Nieuws

laatste update
22-11-2010

Home   Login   Contact   Disclaimer   Help  
 
deFamilieAgenda aanbevelen


  niet aangemeld    
deFamilieAgenda - Nieuws

 

27 oktober 2010

Nieuw: Nieuws Rubriek & Links

Er zijn twee rubrieken in het menu bij gekomen:

Nieuws Hier komen regelmatig berichten van en over ontwikkelingen rond om deFamilieAgenda. Er is bewust niet gekozen voor een algemene e-mail nieuwsbrief. In toekomst zal er de mogelijkheid bestaan om zich voor een e-mail nieuwsbrief van deFamilieAgenda te abonneren.

Links - Deze pagina bevat een verzameling van websites & links die gezin gerelateerde onderwerpen bevatten, interessante informatie of diensten bieden. Wie suggesties voor deze pagina heeft mag dit natuurlijk melden.  

 

21 oktober 2010

deFamilieAgenda 1 jaar live!

DeFamilieAgenda is deze maand een jaar live. In dit jaar zijn er 550+ agenda's aangemaakt met over 2000 gebruikers/gezinsleden. Vooral de afgelopen maanden is het aantal gebruikers sterk gegroeid.
Ook in de toekomst zal deFamilieAgenda als gratis dienst beschikbaar blijven.

 

20 oktober 2010

Update

Het is nu mogelijk om terugkerende afspraken (herhalingen) in te voeren. Er kan een keuze gemaakt worden uit dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse herhaling van een afspraak. Herhalingen kunnen ook achteraf nog aangepast worden en het is mogelijk om een enkele afspraak uit een reeks aan te passen (bv, als een enkele afspraak een afwijkende tijd of locatie heeft).

In enkele browser's werkte het opslaan van de gekozen tijd van een afspraak niet correct. Dit probleem is met deze update verholpen. DeFamilieAgenda wordt in alle gangbare browser's getest:

Internet
Explorer
7, 8
Firefox 3 Chrome 6, 7 Safari 5 Opera 10